Det är begränsad framkomlighet till vår telefonsupport. Mail besvaras som vanligt.

Insatsrör 100

Specialpris 516 kr 709 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
1528
Insatsrör 100 finns att köpa i steg om 0.5

Insatsrör 100 dubbelmantlat (dubbla lager) för renovering av murade kanaler som blivit utdömda. Man kan även använda insatsrör för att minska skorstenens area t.ex. vid eldning av pellets för att undvika kondensbildning.

Genom montering av ett flexibelt och syrafast rostfritt insatsrör skapas en ny samt mycket motståndskraftig rökkanal inuti din murade skorsten som klarar mycket höga temperaturer (600 grader kontinuerligt). Trots en minskning av kanalarean så får man ett bra drag genom de betydligt bättre flödesegenskaperna hos en kanal med slät insida och cirkulärt tvärsnitt.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Invändig diameter 100mm och utvändig 108mm. Vid behov utav sotning så rekommenderar vi en nylonviska dimension 100mm.

Typgodkänd av SWEDCERT med 10 års materialgaranti. Typgodkännandebevis medföljer vid leverans. OBS! Priset gäller per meter.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Insatsrör 100
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2020 Soliduct AB