Det är begränsad framkomlighet till vår telefonsupport. Mail besvaras som vanligt.

Insatsrör 130 30m hel rulle

0 kr inkl. moms
Slutsåld
Art.nr
2561

Dubbelmantlat insatsrör för renovering av skorsten och priset gäller hel kartong med 30 meter!

Insatsrör 130 dubbelmantlat (dubbla lager) för renovering av murade kanaler som blivit utdömda. Man kan även använda insatsrör för att minska skorstenens area t.ex. vid eldning av pellets för att undvika kondensbildning.

Genom montering av ett flexibelt och syrafast rostfritt insatsrör skapas en ny samt mycket motståndskraftig rökkanal inuti din murade skorsten som klarar mycket höga temperaturer (600 grader kontinuerligt). Trots en minskning av kanalarean så får man ett bra drag genom de betydligt bättre flödesegenskaperna hos en kanal med slät insida och cirkulärt tvärsnitt.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Invändig diameter 130mm och utvändig 138mm. Vid behov utav sotning så rekommenderar vi en nylonviska dimension 110-130mm.

Typgodkänd av SWEDCERT med 10 års materialgaranti. Typgodkännandebevis medföljer vid leverans.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Insatsrör 130 30m hel rulle
Ditt betyg
Copyright © 2020 Soliduct AB