OBS! Vår telefonsupport är tillfälligt stängd på grund av begränsad bemanning.

Insatsrör 150

Specialpris 1 034 kr 1 325 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
1606
Insatsrör 150 finns att köpa i steg om 0.5

Insatsrör 150 dubbelmantlat (dubbla lager) för renovering av murade kanaler som blivit utdömda. Man kan även använda insatsrör för att minska skorstenens area t.ex. vid eldning av pellets för att undvika kondensbildning.

Genom montering av ett flexibelt och syrafast rostfritt insatsrör skapas en ny samt mycket motståndskraftig rökkanal inuti din murade skorsten som klarar mycket höga temperaturer (600 grader kontinuerligt). Trots en minskning av kanalarean så får man ett bra drag genom de betydligt bättre flödesegenskaperna hos en kanal med slät insida och cirkulärt tvärsnitt.

Insatsröret är tillverkat av syrafast titanlegerat rostfritt stål (AISI 316Ti) med slät insida, vilket skapar optimala dragförhållanden och minskar risken för att sot och avlagringar fastnar. Insatsrör används för reparation av utdömd eller läckande skorsten och är den vanligaste reparationsmetoden som används idag. Invändig diameter 150mm och utvändig 158mm. Vid behov utav sotning så rekommenderar vi en nylonviska dimension 150mm.

Typgodkänd av SWEDCERT med 10 års materialgaranti. Typgodkännandebevis medföljer vid leverans. OBS! Priset gäller per meter.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Insatsrör 150
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2022 Soliduct AB